Brand
За нас

"Ви Ай Джи Груп"ООД е дружество основано през 2012г. в гр.Русе с основна дейност доставка на технически газове в голямо разнообразие от сектори - от металургия, заваряване и рязане, химическа и нефтохимическа промишленост до хранително-вкусовата промишленост, производството на хартия и стъкло. Основните ни продукти са Аргон, Хелий, Въглероден Двуокис, Кислород, Азот, Заваръчни смеси и много други. Ние сме ексклузивен представител на световния лидер в областта Siad за градовете Русе, Силистра, Тутракан, Разград, Кубрат, Исперих, Бяла и Свищов.

Във връзка с желанията и нуждите на нашите клиенти, на по-късен етап от нашата историята се насочихме и към предлагане на транспортни услуги на стоки и товари в страната и съседна Румъния.

Нашият екип се състои от квалифициран и мотивиран персонал, който предлага решения както за приложението на техническите газове в индустрията, така и за транспортните и логистични услуги.

Основната ни мисия е удовлетворяване желанията на нашите клиенти за качество, точност, бързина и коректност при предлагането на продукти и услуги!